Пътувания през септември

Уикенд в Сърбия, Белград 2017 г - 3 дни, 2 нощувки. Дати: 18.08 - Бирфест, 22.09
Маршрут: Белград - Сремски Карловци - Нови сад - Ниш
3 дни / 2 нощувки

цена от: 169 лв.
Намери цена и резервирай
Дата на отпътуване
Брой възрастни
Брой деца
Уикенд в БЕЛГРАД, Сърбия

автобусна екскурзия 3 дни / 2 нощувки

ДАТИ Срок за записване
18.08-20.08 / **Бирфест 02.08.2017
22.09-24.09 07.09.2017


ПРОГРАМА

ДЕН–1 София – Белград

В 06.00 ч. отпътуване от гр. София (площад „Александър Невски” от страната на ул. Оборище) за Сърбия с лицензиран, комфортен автобус по маршрут София-Калотина-Ниш-Белград (380 км). Пристигане в сръбската столица ранния следобед и панорамна обиколка (включена в цената) – разглеждат се катедралния храм „Свети Сава”, най-големият православен храм на Балканите, площад Славия, Кметството, Парламента, площад Теразие, площад Република, Студентски площад, крепостта Калемегдан (от тук се открива превъзходна гледка към мястото, където река Сава се влива в река Дунав). Свободно време – ще имате на разположение няколко часа да се потопите в празничната атмосфера на Белград – да се разходите по търговската пешеходна улица „Княз Михайлова” или да пробвате местни специалитети в традиционен ресторант на „Бохемската улица” Скадарлия... Настаняване в хотел 3*. Нощувка.

ДЕН–2 ВОЙВОДИНА: Сремски Карловци и Нови сад

Закуска. Свободен ден или по желание (срещу допълнително заплащане) - целодневна екскурзия до автономна провинция ВОЙВОДИНА с посещение в Сремски Карловци и разходка в Нови Сад (100 км). В 09.00 часа отпътуване за Сремски Карловци - исторически град, разположен по склоновете на Фрушка гора, на десния бряг на река Дунав, от всички страни заобиколен от лозя. Сремски Карловци е неразделна част от красив пейзаж и истински пример за хармоничното единство на културно и природно наследство. Сремски Карловци е и резиденция на главата на Православната църква, затова е и още наричан – „Рим на сръбската православна църква“. Дегустация на вина (включена в цената на допълнителната екскурзия дегустация на 7 вида вина местно производство, мезета, 3 вида мед и безплатен вход за музей на пчеларството), разходка и продължаване за Нови Сад – столицата на ВОЙВОДИНА. Разходка в приказния център на града и сободно време около 3-4 часа, през които ще можете да разгледате Петроварадинската крепост, която заради своята монументалност и разположената в подножието й река Дунав е още наричана - „Гибралтар на Дунава“ или да се насладите на местната кухня. Отпътуване за Белград. Връщане в хотела привечер. По желание (срещу допълнително заплащане) – вечеря в традиционен сръбски ресторант с жива музика. Нощувка.

ДЕН–3 Белград - София

Закуска. Отпътуване за България в 09.00ч. Свободно време в гр. Ниш. Пристигане в София вечерта.

Настаняване Пакетни цени
На човек (1 възрастен) в двойна и тройна стая 169лв
1 дете 2-7 г. на допълнително легло в стая с 2 възрастни 129лв
Единична стая 238лв

ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ СА В БЪЛГАРСКИ ЛЕВА НА ЧОВЕК И ВКЛЮЧВАТ:

 • транспорт с лицензиран, комфортен автобус, всички пътни и магистрални такси
 • панорамна обиколка на Белград;
 • 2 нощувки със закуски в хотел Centar Balashevich 3* или подобен в Белград
 • посещение и свободно време в гр. Ниш
 • медицинска застраховка за периода на пътуването с асистанс и покритие 10 000 ЕВРО
 • водач от фирмата по време на цялото пътуване;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Разходи от личен характер, входни такси за посещаваните обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт.
 • Вечеря в традиционен сръбски ресторант с жива музика (включена 1 напитка и трансфер с фиксирани часове в двете посоки): 20 EВРО на човек при минимум 20 туриста
 • Екскурзия до ВОЙВОДИНА - Нови Сад и Сремски Карловци (с включена дегустация): 35 лв на човек при минимум 20 туриста, 28 лв за деца до 7 г.
 • Доплащане за вечеря в ресторанта на хотела – сет меню, без напитки – 8 ЕВРО на човек на вечер
Допълнителните мероприятия и услуги се заявяват и заплащат при записване.
Заявените и заплатени допълнителни мероприятия и услуги по време на пътуването подлежат на препотвърждение и цените са с 20% по-високи

*Програмата за Великден:
 • вечерята по желание в традиционен сръбски ресторант ще бъде първия ден от програмата
 • задължително доплащане за празнична вечеря на 16.04.2017 в ресторанта на хотела с жива музика и напитки ALL INCLUSIVE – 35лв

***Програмата за Бирфест: в цената е включен трансфер хотел-Бирфест-хотел на 18.08.2017 с фиксирани часове


ДРУГИ:

 • Разпределението на местата в автобуса се извършва по реда на записване
 • Гарантирано настаняване на първите три реда в автобуса (при наличност) – срещу доплащане: 50 лева на човек
 • Всички деца ползват седалка в автобуса.
 • Доплащане за единично ползване на двойна седалка в автобуса – 100 лв
 • Туристите се застраховат в ЗК „УНИКА Живот АД”, като медицинската застраховка за периода на пътуването е с покритие 10 000 ЕВРО ;
 • Без доплащане за медицинска застраховка за лица 71-79 г. (за лица на възраст 71–74г. покритие на застраховка е 5 000 ЕВРО, за лица на възраст 75 – 79г. покритие на застраховката е 4 000 ЕВРО). НЕ СЕ застраховат лица над 79 годишна възраст!!!

ОБЩИ УСЛОВИЯ:

 • Програмата се провежда при минимум 40 записани туристи!
 • Заплащане в брой или по банков път:
 • авансово плащане – 50% от пакетната цена при записване. Резервацията ще се счита за гарантирана след подписване на договор за организирано туристическо пътуване с клиент и заплащане на авансовата сума до 48 ч след потвърждението. След този срок резервацията автоматично ще бъде анулирана.
 • доплащане – до 21 дни преди датата на отпътуване.
 • В случай, че необходимия брой не е набран и програмата няма да се осъществи, платилите ще бъдат информирани 10 дни преди датата на отпътуване.
 • Необходими документи: лична карта или международен паспорт; за деца под 18 г., които не пътуват с двамата родители–нотариално заверена декларация от тях (оригинал и ксеро копие).
 • Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за страната.
 • „ИМТУР” ЕООД не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Сърбия поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини
 • „ИМТУР” ЕООД предлага възможност и ПРЕПОРЪЧВА сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя – ЗА ЦЕНА И ПОДРОБНОСТИ ПОПИТАЙТЕ НА ТЕЛ. 02/4881999.
 • „ИМТУР” ЕООД си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии
 • Пакетните цени са окончателни и „ИМТУР” ЕООД не предвижда промени на цените по тази програма.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Валутeн курс: 1 лев~58 сръбски динара.
ВАЖНО! В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари
Часово време: София – 12 ч. Белград – 11 ч.


“ИМТУР” ЕООД е сключил застрахователен договор по чл. 97, ал. 1 от ЗТ с полица № 17 100 1315 0000592950/17.02.2017 г. на Застрахователна компания ЗАД “АРМЕЕЦ”, адрес за контакти със застрахователя: гр. София 1000, ул. Стефан Караджа 2, тел.: 02/811 91 00, факс: 02/811 91 03, с валидност на действие от 11.04.2017 г. до 10.04.2018 г. с лимит на отгворност 250 000 лв.
НАСТАНЯВАНЕ - ХОТЕЛИ:
Hotel Centar Balashevich
Белград, Сърбия
цена от: 169 лв.
» повече